Trešdien, 24. februārī, Igaunijā tika atzīmēta neatkarības pasludināšanas 98. gadadiena, un daudzi ar nepacietību gaidīja, kā svinīgajā pieņemšanā pie prezidenta būs tērpusies valsts pirmā lēdija Ieva Ilvesa. Kaimiņzemes mediji vēsta, ka viņa izskatījusies žilbinoši (pirmais pāris attēlā).

Šī Ievai Kupcei, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā, bija pirmā Igaunijas Neatkarības diena Valsts prezidenta sievas godā, un kaimiņzemes DELFI ziņo, ka viņa attaisnojusi visas cerības.

Svinīgā pieņemšana pie prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa norisinājās koncertzālē Estonia, un Igaunijas DELFI vēsta, ka Ievai izdevies visus pārsteigt ar klasisku, elegantu un pārdomātu tērpu.

Igaunijas pirmā lēdija bija ģērbusies gaiši pelēkā klasiska piegriezuma vakarkleitā bez piedurknēm. Tēlu viņa bija papildinājusi ar pērļu virteni ap kaklu un nelielu rokassprādzi.

Stilisti, kas vēlāk analizējuši pasākuma viesu apģērbu, Ievas izvēlētajam tērpam veltījuši ļoti atzinīgus vārdus. Viņas izskats novērtēts kā ļoti pārdomāts, nepārspīlēts un klasisks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!