Foto: Publicitātes foto
12. augustā pirmizrādi piedzīvoja pašmāju romantiskā komēdija "Saki jā!". Tajā viena no galvenajām lomām tikusi arī influencerei un jūtūberu pionierei Evelīnai Pārkerei.

Režisora Māra Martinsona uzņemtā komēdija "Saki jā" ir mūsdienīgs jauniešu attiecību, draudzības un mīlas stāsts, kurā svarīgāk ir atbildēt, kāpēc vēlamies būt kopā un cik ļoti mēs viens otru pazīstam pirms sacīt "jā!". Jaunajā filmā caur mīlestības līkločiem ved aktieru ansamblis Lelde Dreimane un Jurijs Djakonovs, improvizators Nauris Brikmanis un arī Evelīna Pārkere, kurai šī ir debija uz lielajiem kinoekrāniem. Filmā piedalās arī Kaspars Zāle, Jurģis Spulenieks, Artis Robežnieks, Dita Lūriņa-Egliena, Andris Bulis, Mārtiņš Egliens, Ieva Adamss un citi.

Influencere Evelīna Pārkere pēc pirmizrādes pauda: "Šī man bija pirmā pieredze un esmu ļoti pateicīga par doto iespēju. Es ceru, ka tā nav arī pēdējā. Pēc filmas noskatīšanās viennozīmīgi varu pateikt, ka tas man radījis vēl lielāku degsmi atgriezties filmēšanas laukumā. Šobrīd es arī ceru, ka skatītāji atgriezīsies kinoteātros, jo tieši "Saki jā!" ienes sen kāroto pozitīvismu un kaut uz mirkli ieslīgt bezrūpībā," uzskata jauniete.

Pirmizrādē klāt bija gan Pārkeres vecāki, gan viņas draugi no influenceru aprindām. Bet pēc filmas noskatīšanās radošais kolektīvs devās uz kafijotavu atzīmēt lielo notikumu. Vairāk par jauno komēdiju lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!