Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Vemblija stadionā "Euro 2020" maču starp Angliju un Vāciju vēroja arī daudzi Apvienotās Karalistes elites ļaudis, tostarp Kembridžas hercogu pāris.

Mačā, kurā Anglija svinēja iespaidīgu uzvaru pār stipro vāciju čempionāta astotdaļfinālā, VIP ložā bija sanākuši vairāki Anglijas augstākās sabiedrības ļaudis. Uz spēli bija ieradušies Kembridžas hercogi princis Viljams un Katrīna, līdzi ņemot savu vecāko dēlu, kurš izrādījies liels futbola fans.

Princis Viljams un princis Džordžs bija padomājuši pat par saskaņotām kaklasaitēm britu karoga krāsās, bet hercogiene Katrīna šarmēja elegantā sarkanā žaketē.

Spēli VIP ložā vēroja arī leģendārais angļu futbolists Deivids Behkems, kurš gan atnāca viens – bez sievas un bērniem.

Tāpat Vemblija stadionā ieradās arī dziesminieks Eds Šīrans ar savu sievu. Tur pāris satikās ar dziedātāju Eliju Goldingu, ar kuru Šīrnans savulaik bija kopā, līdz Goldinga viņu "nokrāpa" ar puisi no grupas "One direction". Komunikācija abu starpā liecina, ka senās pārestības nu piedotas.

"Delfi" jau vēstīja, ka otrdien divu futbola lielvalstu duelī Anglija ar 2:0 (0:0) pieveica Vāciju, abus vātrus gūstot mača izskaņā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!