Foto: Privātais arhīvs
23 gadus vecā Sāra Marija Sammera (attēlā) no Sidnejas var lepoties ar titulu "Austrālijas lielākās krūtis". Meitene jau pārcietusi trīs plastiskās operācijas, tomēr, neraugoties uz ārstu brīdinājumiem, grib vēl lielākus pupus.

Sāra neslēpj, ka ir kļuvusi atkarīga no šīm operācijām, jo, tieši pateicoties apjomīgajai figūrai, viņa saņēmusi piedāvājumus piedalīties foto sesijās un pozēt dažādiem vīriešu žurnāliem. Pats par sevi saprotams, ka simtiem tūkstoši cilvēku viņai seko sociālajos tīklos.

"Es gribu izskatīties muļķīga un gribu milzīgus pupus. Tas cilvēkiem liek pasmaidīt un arī mani padara laimīgu," intervijās neslēpj austrāliešu lielpupe.

Savu pirmo krūšu palielināšanas operāciju Sāra veica 17 gadu vecumā Jaunzēlandē, un tā viņai izmaksāja 13 000 dolāru. Tomēr meitene nebija apmierināta ar rezultātu un sāka krāt naudiņu otrajai operācijai.

Pagājušā gada jūnijā viņa krūtis palielināja otro reizi. "Man bija dalītas jūtas par otro operāciju. Krūtis bija kļuvušas ievērojami lielākas, tomēr man šķita, ka vajag vēl lielākas, un es nolēmu veikt arī trešo piegājienu," stāsta Sāra.

Pēc meitenes vārdiem, atrast ķirurgu, kas piekristu veikt trešo operāciju, it nemaz nebija vienkārši. Tomēr galu galā tas izdevās, un šī gada janvārī Sāra tika pie vēl brangākām krūtīm.

Tiesa, ne bez sekām - pēc milzīgo implantu ievietošanas Sāras āda tik ļoti nostiepās, ka tajā izveidojās plaisas un sākās infekcija. Viņa uzsāka antibiotiku ārstniecības kursu, bet rezultātā no tām izveidojās alerģija.

"Es patiešām biju ļoti slima un nevarēju atveseļoties. Ārsti jau gribēja izgriezt esošos implantus, taču, par laimi, es sāku atlabt, tāpēc paliku pie šīm formām," vietējiem medijiem stāstījusi Sāra.

Neraugoties uz to, ka krūšu palielināšana kļuvusi par spēcīgu muguras sāpju iemeslu un ietekmējusi viņas ikdienas dzīvi, Sāra apgalvo, ka ir neprātīgi laimīga un nākotnē vēlas vēl lielākas krūtis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!