Foto: Instagram.com/lukyanova.me/

Ukraiņu daiļaviņa Valērija Lukjanova (attēlā), kura plašāk pazīstama kā Odesas "dzīvā Bārbija", kārtējo reizi pārsteigusi un šokējusi. Viņa publiski atzinusies, ka mākslīgi uzlabojusi savas krūtis un pusaudzes gados bijusi gote.

Valērija, kurai augustā apritēs 31 gads, aplaimojusi savu pielūdzējus ar vairākiem jaunības dienu momentuzņēmumiem. Tie sniedz ieskatu, kā laika gaitā mainījies Odesas "dzīvās Bārbijas" izskats.

Bildes publicētas Valērijas "Instagram" foto blogā. Lai gan ēteriskā būtne vienmēr apgalvojusi, ka nekad nav veikusi plastiskās operācijas, beidzot viņa atzinusies, ka mākslīgi uzlabojusi izskatu.

Odesas Bārbija pavēstījusi, ka palielinātas viņas krūtis, taču citi uzlabojumi viņas ķermenim neesot veikti. Tiesa, daudzi pēc bilžu apskatīšanas ir pretējās domās.

Vienā no foto Valērija iemūžināta 15 gadu vecumā bikini. Bildes aprakstā daiļaviņa skaidrojusi, ka attēls publicēts ar mērķi, lai pierādītu pasaulei, ka vienīgā ķermeņa daļa, kas uzlabota mākslīgi, ir viņas krūtis. Savukārt šmaugais viduklis esot dabas dots.

Daudzi komentētāji gan sprieduši, ka laika gaitā ļoti izmainījusies Valērijas seja, taču seviete spītīgi apgalvojusi, ka šī viņas ķermeņa daļa nekad nav pārveidota.

Tiesa, diskusiju raisījušas ne tikai ukraiņu skaistules vizuālās pārvērtības. Daudzus šokējis Valērijas paziņojums, ka 15 gadu vecumā viņa bijusi gote.

Valērija publicējusi foto no pusaudzes gadiem, kurā viņa, tērpusies melnā kleitā, iemūžināta no svecēm veidota apļa vidū. Komentētāji šausminājušies, ka meitene piekopusi melno maģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!