Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītās brīvdienas beidzot Latviju lutināja ar patiesi vasarīgu karstumu. Ļaudis steidza sveikt pirmos saules starus pludmalē, un arī pašmāju populārie cilvēki meta darbus pie malas un devās atpūsties pie dabas krūts.

Protams, atpūta pie dabas mūsdienās vairs neskaitās pilnvērtīga, ja to nevar atrādīt saviem sociālo tīklu draugiem. Tāpēc pašmāju slavenības neslinkoja, bet savu pirmo sauļošanos steidza iemūžināt skaistos kadros, ar ko dalīties sociālajos tīklos.

Lielākā daļa pašmāju populāro cilvēku sveikt vasaru devušies pie dabas krūts, publicējot jaukus attēlus, kuros zviln pie jūras vai atpūšas zaļumos.

Starp pludmales baudītājiem bija tādi slaveni cilvēki kā ballīšu zvērs un fitnesa skaistulis Raivis Raspopovs, mūziķis Sandis Kiops, kurš steidza baudīt nūdistu pludmales labumus, un modele Ginta Lapiņa, savukārt popmūzikas guru Guntars Račs, modes blogere Santa Bindemane, fitnesa skaistulis Pēteris Rumpis, fitnesa daiļava Paula Freimane (attēlā) un vēl daudzi citi jautrojās zaļumos.

Tie, kuriem iespējas izbraukt ārpus pilsētas nebija, priecājās par saulīti tepat pilsētā, kur arīdzan netrūkst parku un saulainu vietiņu, turklāt brīvdienās bija iespēja apmeklēt vairākus gadatirgus. Šādu atpūtu izvēlējās, piemēram, dziedātāji Linda Leen un Lauris Reiniks, kā arī dizainere Kristīne Deimon.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!