Foto: https://instagram.com/celestebarber/
Mūsdienās lielu daļu brīvā laika slavenības velta tam, lai uzņemtu selfijus, iemūžinātu savas gaitas un vēlāk izliktu publiskai apskatei sociālajos tīklos. Zvaigznes šajos foto vienmēr izskatās kā no žurnāla vāka, tāpēc kāda austrāliešu komiķe pamēģinājusi, kā līdzīgās bildītēs izskatītos viņa – pavisam parasts cilvēks.

Selesta Bārbera (attēlā labajā pusē) ir austrāliešu komiķe, un viņas pēdējā laika aktivitātes vietnē Instagram izpelnījušās plašu ievērību dažādos ārvalstu medijos - viņa pozē un uzņem līdzīgus foto, kādus slavenības publicējušas savos sociālajos tīklos.

Šo jestro izklaidi austrāliete uzsāka pirms diviem mēnešiem, un laika gaitā viņa parodējusi vairākas pirmā līmeņa slavenības - modeli Mirandu Kerru, aktrisi Demiju Mūru, dziedātāju Džastinu Bīberu un daudzus citus. Īpaši lielā cieņā Bārberai ir izdaudzinātā amerikāņu TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Kima savā Instagram profilā publicējusi vairākus foto un selfijus, kas "salauzuši" internetu un izpelnījušies miljoniem sarkano sirsniņu. Tā, piemēram, nesen par tīmekļa hitu kļuva pašbildīte, kurā Kardašjana pozē kaila stāvoklī. Līdzīgā manierē sevi iemūžinājusi arī austrāliešu komiķe.

Bārbera ar savām bildītēm vēlējusies parādīt, ka slavenie un bagātie arī dažādās šķietami ikdienišķās situācijās izskatās pēc pasaku tēliem un dievišķām būtnēm, taču parastie ļaudis var censties pēc labākās sirdsapziņas - tāpat tiem neizdosies sasniegt šovbiznesa spīdekļu neizmērojamo daili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!