Foto: Vida Press

Savulaik par pasaulē skaistāko aktieru pāri dēvētie Nikola Kidmena un Toms Krūzs nu jau 19 gadus vairs nav kopā. Taču viņi paliek saistīti uz mūžu, jo abiem ir divi kopīgi nu jau pieauguši bērni.

Kidmenas un Krūza pirmā atvase – Izabella Džeina Krūza – ir adoptēts bērns un pasaulē nāca 1992. gadā, divus gadus pēc aktieru laulībām. Nu jau Izabellai ir 27 gadi, un viņa dzīvo slavenību bērniem neraksturīgi privāti un noslēgti no izrādīšanās sociālajos tīklos un medijos. Atšķirībā no citiem aktieru bērniem, Izabella bēg no tabloīdu uzmanības. Viņas māte Kidmena ļoti respektē meitas nevēlēšanos piedalīties publiskajā dzīvē.

Izabella 2015. gadā precējās, un notikums bija tik slepens, ka uz kāzu ballīti nebija ielūgti pat vecāki.

Vienlaikus tabloīds "People" pamanījis, ka Izabellas "Instagram" kontā tomēr atrodami divi attēli, kas tapuši kā selfiji un ļauj interesentiem novērtēt, kāda izaugusi jaunā sieviete.

View this post on Instagram

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on Aug 25, 2020 at 12:14pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on May 6, 2020 at 1:47pm PDT

Izabella Krūza profesionālajā dzīvē ir tālstāvoša no aktiermākslas. Viņa nodarbojas ar dizainu un nesen klajā laidusi savu t-kreklu sēriju ar zīmējumiem.

Kidmenai un Krūzam ir vēl viens kopīgs bērns, arī adoptēts, – dēls Konors Antonijs, kurš dzimis 1995.gadā. Kidmenas un Krūza laulība izira tālajā 2001. gadā. 2006. gadā intervijā žurnālam "Ladie's Home Jornal" Nikola atzina, ka joprojām mīl savu vīru.

Tajā pašā gadā Kidmena apprecējās ar mūziķi Keitu Urbanu, abiem ir divi bērni.

Toms Krūzs dzīvē precējies trīs reizes (pirms Kidmenas viņa sieva trīs gadus bija Mimi Rodžersa). 2006. gadā viņš apprecējās ar Keitiju Holmsu, taču laulība izjuka pēc sešiem gadiem. Tomam Krūzam kopumā ir trīs bērni – Holmsa laida pasaulē meitu Suri, kurai nu jau 14 gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!