Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā iemīļotākie pašmāju mūziķi pulcējās Daugavpilī, kur norisinājās Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2018" noslēguma ceremonija, un tik daudz populāru skatuves mākslinieku vienkopus redzēt gadās reti.

Daļa mūziķu ceļu uz Daugavpili bija mērojuši jau piektdien, kad notika pirmie mēģinājumi. Savukārt sestdien pa dienu tika aizvadīts ģenerālmēģinājums, kurā tika pieslīpētas pēdējās nepilnības pirms lielā vakara iznāciena.

Visu sestdienu Daugavpils Olimpiskajā centrā notika rosība – mūziķi gatavojās vakara koncertam, tika iesildītas balsis un atkārtoti soļi, tika uzfrišināti un gludināti tērpi, uzklāts grims un veidotas frizūras.

Tāpat arī "Muzikālā banka" mūziķiem bija laba iespēja satikt un aprunāties ar sen neredzētiem kolēģiem un paziņām.

Savukārt pēc tam, kad bija izskanējis koncerts, rosība turpinājās viesnīcā "Park Hotel Latgola", kur notika tradicionālais bankets.

Jau vēstīts, ka par aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu tika atzīta grupas "Prāta vētra" kompozīcija "Ogles". Savukārt otro vietu ieguva Dona un Ozola kopdziesma "Salauzta sirds", bet trešo – ansambļa "Tautumeitas" kompozīcija "Sadziedami".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!