Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļas nogalē Džordža Klūnija sieva Amala manīta, vakariņojot kopā ar savu māti – žurnālisti un sabiedrisko attiecību eksperti Bariju Alamudinu. Demonstrējot grūtniecības aprises, Amala kā allaž bija sievišķīga un eleganta, un, redzot abas dāmas kopā, kļūst skaidrs, no kurienes šī elegance cēlusies.

Cilvēktiesību advokāte Amala un viņas māte bija devušās vakariņot uz Londonas restorānu "Villandry". Abām dāmām esot ļoti tuvas attiecības, tādēļ kopīgas iziešanas neesot retums. Mēļo, ka Amala ļoti augstu vērtē mātes viedokli, tādēļ arī viņas padomi bērnu audzināšanā tikšot uzklausīti. Barija jau februārī esot manīta bērnu veikalos, gādājot mantas gaidāmajiem mazbērniem – Amalas un Džordža dvīnīšiem.

Amalas māte Baria ir Libānā labi zināma žurnāliste, un nu jau slavenā meita uzskatot viņu par īstu paraugu. Kad Amala esot augusi, viņa esot gribējusi līdzināties mātei. Barija vienmēr bijusi strādājoša sieviete, bet spējusi saglabāt līdzsvaru starp karjeru un ģimenes dzīvi.

"Viņai vienmēr bijis svarīgs līdzsvars, un tas ir tas, pie kā turos arī es," sievietēm veltītā konferencē Teksasā šī gada februārī mātes ietekmi atklājusi Amala.

Restorāna apmeklējumam Amala bija izvēlējusies sarkanu "Dior" zīmola kleitu, smilškrāsas "Balmain" mēteli un Oskara de la Rentas apavus ar pavasarīgiem ziedu rakstiem. Arī Amalas māte savā vecumā izskatās satriecoši un zilajā bikškostīmā ir īsts sievišķības paraugs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!