Foto: DELFI/Ritvars Stankevičs
Ceturtdienas, 18. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē sākās ikgadējais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala", un tā atklāšana vienkopus bija sapulcējusi daudzus ietekmīgus, turīgus un sabiedrībā zināmus ļaudis.

Festivāla viesu vidū bija ekspolitiķis Ainārs Šlesers ar ģimeni, Bijušais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans ar kundzi, bijusī Valsts kontroles vadītāja Inguna Sudraba, ekspremjers Valdis Birkavs, uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš un daudzi citi biznesmeņi.

Tāpat arī koncertu apmeklēja bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu, kā arī vairākas Krievijas estrādes zvaigznes, tostarp arī dziedātājs Boriss Moisejevs.

Vaikules rīkotie mūzikas svētki šogad svin pusapaļu jubileju – festivāls notiek jau piekto reizi. Jubilejas gads solās būt īpaši vērienīgs – četros koncertvakaros uzstāsies spožākās zvaigznes un talantīgākie jaunatklātie izpildītāji no iepriekšējiem gadiem.

Šogad festivālā kopskaitā piedalīsies vairāk nekā 50 mākslinieki no 14 valstīm.

Šajās dienās Dzintaru koncertzālē uzstāsies Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Stass Mihailovs, Lolita, Valērijs Sjutkins, Inese Galante, Monatik, Tomass Nevergrīns, Valērijs Meladze, Albīna Džanabajeva, Vremja i Steklo, Sergejs Mazajevs, Ļubova Uspenska, Aļona Sviridova, Mario Biondi, Nino Katamadze, Roberto Kel Torres, Intars Busulis un daudzi citi.

Pirmās koncerta dienas vakara vadītāji bija dziedātāji Intars Busulis, Jānis Stībelis un pati festivāla dibinātāja Laima Vaikule. Kopā ar pašmāju grupu "Musiqq" Laima izpildīja festivāla himnu, dziesmu "Randevu", un klausītājiem apsolīja, ka piektais pēc kārtas festivāls būs īpašs savā jubilejas gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!