Foto: Privātais arhīvs
Viena no nopelniem bagātākajām un atpazīstamākajām latviešu daiļavām, kura iemantojusi slavu un bagātību, liekot lietā to, ko daba devusi, ir pievilcīgā kailfoto modele Sabīne Jemeļjanova (attēlā), kuras krūtis, iespējams, ir vienas no slavenākajām visā Apvienotajā Karalistē.

Pievilcīgā jelgavniece Sabīne, kura šovasar svinēs 24 gadu jubileju, savas dzīves laikā jau paspējusi gūt tādus panākumus, par kādiem daudzi varētu tikai sapņot, un tas viņai izdevies, pateicoties dabas dotajām dāvanām - piemīlīgajai sejiņai un sievišķīgajām auguma aprisēm.

Savu ceļu uz laimi pievilcīgā latviete sāka bruģēt pirms vairākiem gadiem, un pirmais solis uz galvu reibinošajiem panākumiem bija pārelšanās uz Angliju - tieši tur Sabīne pievērsās modeles darbam, kļūstot par britu laikraksta The Sun trešās lapaspuses modeli.

Šajā laikraksta atvērumā regulāri tiek publicētas jaunu meiteņu topless bildes, un sabiedrībā modeles, kuras parādījušās iepriekš minētajā rubrikā, tiek dēvētas par Page three girls jeb trešās lapaspuse meitenēm, turklāt Anglijā pozēšana The Sun ir gandrīz tikpat prestiža padarīšana kā gozēšanās vīriešu žurnālā Playboy.

Tiesa, kailu krūšu parādīšana britu tabloīdā nav vienīgais latviešu daiļavas sasniegums - Sabīne puskaila pozējusi arī tādiem izdevumiem kā čehu Maxim un erotiskajam žurnālam Nuts. Tāpat pie izskatīgās modeles panākumiem jāpiemin arī filmēšanās epizodiskā lomiņā komēdij-šausmu filmā Strippers vs Werewolves.

Pāris gadu laikā latvietei Sabīnei Anglijā izdevies kļūt par vietējā mēroga slavenību, un viņas brangās krūtis piesaistījušas arī ievērojamu fanu pulciņu, kurš ar milzīgu aizrautību seko līdzi kailfoto modeles gaitām.

Sabīnes oficiālajā Instagram kontā publicētie foto ir apliecinājums tam, ka latviešu daiļavas modeles karjera uzņēmusi galvu reibinošus apgriezienus - skaistule bauda greznu dzīvi un fanu mīlestību, apceļo pasauli, apmeklē saviesīgus burziņus, tērpjas dārgās drānās un ēd prestižos restorānos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!