Foto: LETA

Pirmdien, 8. jūlijā, norisinās jaunievēlētā Valsts prezidenta Egila Levita inaugurācijas pasākumi, kuros vīru atbalsta arī jaunā Latvijas pirmā lēdija Andra Levite. Šajā nozīmīgajā dienā viņa neliek vilties un blakus vīram demonstrē elegantu, etiķetei atbilstošu tēlu.

Jau vēstīts, ka pirmdiena Levitam sākās ar svinīgā solījuma došanu un uzrunu Saeimas ārkārtas sesijas sēdē un dalību valsts augstāko apbalvojumu pasniegšanas ceremonijā.

Vēlāk prezidents kopā ar kundzi devās nolikt ziedus pie pirmā Latvijas prezidenta Jāņa Čakstes pieminekļa Rīgas Meža kapos, kā arī pie Brīvības pieminekļa. Pēc tam Leviti mēroja ceļu uz Rīgas pili, kur notika Raimonda Vējoņa simboliska Rīgas pils atslēgu nodošana jaunajam prezidentam.

Visas dienas garumā Levitam līdzās bijusi un viņu atbalstījusi kundze Andra, kura kopš maija beigām, kad viņas vīrs tika ievēlēts par nākamo prezidentu, piedzīvojusi manāmas vizuālās pārvērtības.

Inaugurācijas dienas pasākumiem Levita kundze ir izvēlējusies gaiši zilu kostīmkleitu. Tērpam viņa pieskaņojusi gaišus apavus un rokassomiņu. Tāpat arī Andra priecē ar jaunu, elegantu matu griezumu un atsvaidzinātu matu toni. Iepriekš prezidenta kundze izgāja sabiedrībā ar brillēm, bet šodien viņa izvēlējusies tās nelikt.

Atgādinām, ka Levits šopavasar, viesojoties raidījumā "Delfi TV ar Jāni Domburu" , pauda pārliecību, ka viņa laulātā draudzene Andra labprāt piedalīsies pasākumos, kuros protokols prasīs prezidenta kundzes līdzdalību. Tajā pašā laikā viņš arī piebilda, ka dzeltenajai presei viņi abi, visticamāk, nešķitīs interesanti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!