Foto: Privātais arhīvs
Šoruden beidzot izveidots unikāls foto blogs, kurā vienuviet apkopoti pašu pievilcīgāko Latvijas meiteņu attēli. Katra no šīm daiļavām ir unikāla, bet viņas visas vieno greznais dzīvesveids un spēja atļauties vairāk, kā spēj vidusmēra pelēkā pele.

Latvijas pievilcīgāko meiteņu bildes tiek apkopotas Instagram blogā Latvian rating. Bloga izveidotāji, kuru vārdi pagaidām nav zināmi, katras meitenes daili novērtē skalā no viens līdz desmit.

Priecīgā ziņa ir tā, ka Latvijā skaistuļu netrūkst - foto blogā apkopoto daiļavu skaits jau tuvojas simtam. Zem katras bildes slēpjas kādas reālas latviešu skaistules stāsts. Bloga autori zem bildītēm laipni norādījuši meiteņu personīgo foto blogu adreses, lai arī citas dāmas varētu iedvesmoties no šiem veiksmes stāstiem.

Kā liecina attēli meiteņu blogos, skaistums tik tiešām iet roku rokā ar veiksmīgu un apskaužamu dzīvi. Visaugstāk novērtēto daiļavu foto blogos neatrast kadrus ar pelēcīgām ikdienas gaitām, ainiņas no darba dzīves vai garlaicīgos dabas skatus.

Skaistules pārsvarā izvēlas publiski lepoties ar jauniem gela nadziņiem, dažādu zīmolu drēbītēm, krāsainiem kokteiļiem un, protams, pašas ar savām pušķīšos savilktajām lūpiņām.

Sen pagājis laiks, kad Latvijas meitenes tika uzskatītas par trauslām pelnrušķītēm, kuras dārgu drānu vietā izvēlas rotāties ar nesavtīgu darbu un tikumiņu. Kā atklāj Latvian rating apkopotie dati, pašas skaistākās un augstāk novērtētās latvietes var atļauties pasvītrot savu daili ar dārgu zīmolu tērpiem un aksesuāriem, vizināties greznos automobiļos, regulāri šopingot un doties ārzemju ceļojumos.

Tad, kad skaistules nogurst pašas no savu dzīvju vēriena, viņas labprāt laiski iekārtojas dīvānā un uzņem kādu pašbildīti. Ļoti modē šobrīd ir bildēt kādu dzēriena glāzi uz savu kāju fona, izrādīt savu augumu kādā eksotiskā valstī pie baseina, parādīt, kāda zīmola brilles, smaržas vai krekliņu esi nopirkusi, bildēties ar izbāztu mēlīti vai gaisā paceltiem diviem pirkstiem, un, protams, joprojām aktuāla klasika - selfijs automašīnā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!