Foto: Vida Press
Nedēļas nogalē Losandželosā aizvadīts ikgadējais "Padauzu gājiens" ("Slut Walk"), kurā ļaudis protestējuši pret to, ka sievietēm grib aizliegt ģērbties tā, kā viņas vēlas.

Protesta akcijas apmeklētājas, puskailas un ģērbušās pēc iespējas pikantāk, ar dažādiem plakātiem rokās mēģinājušas apgaismot sabiedrību, ka sieviešu tiesības ir respektējamas, neraugoties uz vecumu, nodarbošanos, ticību un, pats galvenais, apģērbu un seksapīlu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Losandželosas Padauzu gājiena patronese jau vairākus gadus ir modele un bijusī striptīza dejotāja Ambera Rouza (attēlā). Viņa, ģērbusies apakšveļā, tīkliņzeķubiksēs un garos zābakos, pūlim teikusi iedvesmojošu uzrunu.

Gājienu ar savu klātbūtni pagodinājusi arī grūtniece Bleka Čaina – bijusī striptīza dejotāja un amerikāņu sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas brāļa Roberta līgava.

Tāpat gājienā rozā mežģīņu topā un mikroskopiskos džinsa šortiņos par sieviešu tiesībām cīnījusies un pret "izvarošanas kultūru" iestājusies bijusī "Playboy" modele Kendra Vilkinsone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!