Foto: Privātais arhīvs
Mākslas kolekcionārs, mecenāts un azartspēļu magnāts Jānis Zuzāns kopš šķiršanās no sievas Dinas kļuvis krietni aktīvāks sociālajos tīklos – izmantojot "Instagram" platformu, miljonārs ļauj ieskatīties savā laimīgajā ikdienā šobrīd.

Azartspēļu rīkotāja SIA "Alfor" un mākslas centra "Zuzeum" dibinātājs Jānis Zuzāns šogad šķīrās no sievas Dinas, ar kuru kopdzīvē bija pavadīti četrdesmit gadi, izaudzinātas divas meitas un dota liela artava mākslas popularizēšanā Latvijā.

Kopš ziemas Zuzāns ir kopā ar citu sievieti, – izdevums "Privātā Dzīve" vēstīja, ka miljonāra jaunā mīļotā ir stiliste Ilze no Tukuma, taču pats uzņēmējs glītās dāmas identitāti nav atklājis – kopš paziņojuma par šķiršanos no kundzes Dinas viņš izvēlējies savu personisko dzīvi vairs nekomentēt.

Taču laime Zuzāna acīs nav noslēpjama, un ar to viņš mēdz padalīties savā "Instagram" kontā. "Kopā," uzņemot selfiju savas draudzenes spoguļbriļļu atspulgā, vēsta miljonārs.

Pāris kopā devies uz Venēcijas biennāli, kur bauda pasaules mēroga arhitektūras un mākslas notikumus. Arī Zuzāna jaunā mīļotā ir mākslai tuvu stāvoša, jo pati aizraujas ar glezniecību. Abi arī saskatījušies Zuzānu dibinātajā "Zuzeum" mākslas centrā, kur Jānis lasījis kādu lekciju.

View this post on Instagram

A post shared by @novojz

View this post on Instagram

A post shared by @novojz

View this post on Instagram

A post shared by @novojz

Jau vēstīts, ka šogad maijā Jānis Zuzāns portālam "Delfi" paziņoja, ka viņa un sievas Dinas Zuzānes ceļi šķiras pēc 40 kopdzīvē pavadītiem gadiem. Līdz tam sabiedrībā Zuzānu pāris tika uzskatīts par vienu no saskanīgākajiem laulātajiem. Kā publiski atklājusi Dina, viņa pieņēmusi lēmumu šķirties tūlīt pēc tam, kad uzzināja par vīra sānsoli. Šobrīd Dina Zuzāne bauda ceļojumus un sev tīkamu cilvēku sabiedrību. Bijušie laulātie saglabājuši cieņpilnas attiecības, un sadalītas arī kopdzīves laikā uzkrātās bagātības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!