Foto: F64

Pienākot pavasarim, neiztrūkstošs notikums ir Lielā talka kā arī ikgadējās mežu dienas, un apkārtējās vides sakopšanā šonedēļ iesaistījies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš kopā ar sava biroja vadītāju Ivetu Strautiņu (abi attēlā) piedalījies priežu meža stādīšanā.

Ceturtdien, 24. aprīlī, vairāki Rīgas domes pārstāvji piedalījās jauna priežu meža stādīšanā pašvaldības uzņēmuma Rīgas meži Daugavas mežniecībā Ikšķiles novadā, un šo notikumu ar savu klātbūtni bija pagodinājis arī pats galvaspilsētas mērs.

Kā jau ierasts līdzīgos pasākumos, plecu pie pleca ar Rīgas mēru koku stādīšanā piedalījās arī viņa uzticamā biroja vadītāja Iveta Strautiņa, un publiskajā telpā šobrīd klīst runas, ka abus vieno ne tikai darba, bet arī romantiskas attiecības.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Rīgas mērs savā Facebook profilā sniedza publisku paziņojumu, ka viņa un 24 gadus vecās Jeļenas Ušakovas laulība izjukusi.

Savukārt žurnāls Privātā Dzīve šonedēļ vēstīja, ka no Nilam un Strautiņai tuvu stāvošām personām esot izdevies uzzināt, ka arī Rīgas mēra biroja vadītājas kopdzīve ar vīru Jāni esot izjukusi. 

Tāpat šie paši avoti arī atklājuši, ka Iveta esot bērna gaidībās un, iespējams, šovasar mīs gredzenus ar Ušakovu. Tiesa, baumas par Nila romānu ar 36 gadus veco Strautiņu pirmo reizi izskanēja jau pirms pusotra gada, taču toreiz Rīgas mērs šīs runas noliedza.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!