Foto: Vida Press

Izcilā angļu dziedātāja Adele tik tiešām ir dramatiski novājējusi, apliecina jaunākie paparaci foto. Mākslinieci pat grūti atpazīt, – viņas sendienu auguma parametri nu ir ieguvuši pavisam citas aprises.

Smeldzīgo hitu izpildītāja ir ļoti notievējusi – to pamanījuši gan viņai pazīstamie cilvēki mūzikas jomā, gan fani, gan paparaci fotogrāfi.

Acīgās fotogrāfu kameras 31 gadu veco Adeli fiksējušas šīs nedēļas vidū Losandželosā, kad māksliniece devusies savā ikrīta treniņu rutīnā. Tērpusies piegulošā melnā sporta kostīmā un seju slēpjot zem nāģenes, Adele nodevās fizkultūrai.

Tieši sports un diēta, kas paredz uzņemt ne vairāk kā 1000 kaloriju dienā, ir iemesls, kādēļ iepriekš korpulentā dziedātāja relatīvi īsā laika posmā spējusi atbrīvoties no virssvara.

Medija "The Daily Mail" eksperti lēš, ka Adele kopumā varētu būt nometusi vismaz 45 kilogramus no tā svara, kāds viņai bija pērnā gadā.

Tievēšanu Adele uzsāka pēc tam, kad pagājušā gada septembrī viņa iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu. Ar šovmeni Simonu Konecki viņa bija kopā kopš 2011. gada, abiem ir septiņus gadus vecs dēls Andželo.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Adele pēc faktiskās šķiršanās no dzīvesbiedra pievērsusies veselīgam dzīvesveidam, lielākoties dēla dēļ. Viņas ikdienas sporta rutīna paredz diētu, "cross-fit" treniņus un pilates.

Jau vēstīts, ka talantīgā un daudzas balvas guvusī dziedātāja iepriekš bija zināma kā viena no retajām patiešām vērienīgus panākumus guvušajām māksliniecēm, kuras ķermeņa formas neatbilst klasiskajai izpratnei par popkultūras ikonas izskatu. Adele starp daudzām citām dziedātājām izcēlās ar kuplākām, apaļīgām formām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!