Foto: Privātais arhīvs
Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (attēlā) kopā ar vīru - arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu pēc maijā notikušajām kāzām jūlija viducī beidzot devušies skaistā kāzu ceļojumā, apskatot vairākas patiesi apbrīnas vērtas pasaules vietas.

"Draugiem kāzās lūdzām dāvināt naudiņu ar mērķi aizbraukt ceļojumā, jo nolēmām, ka tā būs pati skaistākā  dāvana un paliks visu mūžu atmiņā. Paši tikai izvēlējāmies kruīza kuģi un maršrutu.

Projām bijām kopumā deviņas dienas, septiņas no tām pavadījām uz kuģa. Paspējām apskatīt  kaut ko no Itālijas, Francijas, Spānijas un Tunisijas. Mūsuprāt, labs ceļošanas veids, jo īsā laikā var apskatīt vairākas valstis un, ja ir vēlēšanās, vēlāk aizbraukt tur, kur vislabāk paticis," sarunā ar DELFI Izklaide interesanto ideju kāzu ceļojumam atklāj Abu Meri kundze.

Ceļojuma laikā pāris paguvis apskatīt daudzas patiešām skaistas pilsētas un vietas. Jaunā Abu Meri ģimene no pavisam neierastas puses iepazinusi Milānu naktī. "Pusnaktī Milānā brīnījāmies, ka cilvēki naktī uz velosipēdiem braukā. Pie mums tai laikā visi sen guļ," interesantu faktu atklāj bijusī ministre.

Pāris paspējis apskatīt arī Romu un Vatikānu, piedzīvot burvīgu saulrietu Ibizā, bet Tunisija ceļotājus sagaidījusi ar tūristiem neierastu skatu - īstiem plūdiem. "Bijām tur dažu stundas ekskursijā, un tajā laikā lija lietus, kas tur esot ļoti reta parādība. Tāpēc infrastruktūra nav gatava tādiem piedzīvojumiem," stāsta bijusī ministre.

No ceļojuma jaunā ģimene atgriezusies pavisam nesen, un priecājas par to, ka brauciens izdevies - ne par ko nebija jāsatraucas vai jādomā līdzi.

"Laikam pirmo reizi dzīvē ceļoju ne par ko nedomājot, jo kompānija, kas apkalpo kruīza kuģi, bija izdomājusi visu mūsu vietā. Kā smējāmies - kur paņēma, tur nolika vietā, pa vidu izklaidēja un aprūpēja," patīkamajos iespaidos dalās Abu Meri kundze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!