Foto: Vida Press

Leģendārā Pamela Andersone, izsenis būdama aktīva dzīvnieku aizstāve, sadarbībā ar luksusa somu zīmolu radījusi savu rokassomiņu līniju.

52 gadus vecā "Pludmales patruļas" zvaigzne nule piedalījusies reklāmas kampaņā, kurā galvenā uzmanība veltīta somiņām, kas nav izgatavotas no dzīvnieku ādām.

Andersone sadarbībā ar vegānu modes zīmolu "Ashoka Paris" prezentējusi savu somiņu līniju. Lai gan jaunās rokassomas izstrādājuši "Ashoka" dizaineri, to vēstnese ir slavenā Andersone.

Kā vēsta "Vegconomist", tās darinātas īpašā tehnoloģijā – somu materiāls veidots no pulverī saberztām ābolu mizām, kas paliek pāri pēc tam, kad ābolus apstrādā rūpnieciskām vajadzībām, piemēram, ražojot sulas.

Andersones somiņu materiāls nāk no Bolzano reģiona Itālijā.

Jaunajā kampaņā daiļā Pamela pozē ar četrām dažādu izmēru somiņām, ģērbusies vien kreklā. Šo somiņu cena variē no 160 līdz 280 eiro.
Andersone nav vienīgā slavenība, kura uzcītīgi strādā šobrīd tik modīgajā vegāniskā dzīvesveida virzienā. No ābolu mizām veidotos modes aksesuārus iepriekš reklamējušas arī dziedātāja Rianna un tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!