Foto: Vida Press
20. janvārī beidzās Baraka Obamas prezidentūras termiņš, un pēc jaunā ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas Obamu pāris devās pelnītās brīvdienās.

Kā vēsta izdevums "The People", 23. janvārī Baraks un Mišela ieradušies Karību salās, kur apmetušies britu miljardierim, "Virgin Group" dibinātājam seram Ričardam Brensonam piederošajā atpūtas kompleksā.

Paradīzes nostūrim līdzīgais īpašums Nekera salā nesen ticis restaurēts – 2011. gadā tas cieta ugunsgrēkā, bet jau divus gadus vēlāk atkal vēra durvis.

Brensona Karību salu nams var uzņemt līdz pat 30 viesiem, bet to iespējams izīrēt arī individuāli. Tiesa, tāds prieks izmaksā 80 tūkstošus ASV dolāru diennaktī. Publiski netiek atklāts, vai Obamas par atpūtu kompleksā maksā vai bauda Brensona viesmīlību.

Šo īpašumu iecienījušas daudzas sabiedrībā zināmas personas – savulaik tur atpūties bijušais Dienvidāfrikas prezidents Nelsons Mandela un britu princese Diāna, kā arī dziedātāja Meraija Kerija, aktieri Keita Vinsleta un Roberts De Niro, modele Keita Mosa, kura tur atzīmēja 40. dzimšanas dienu, un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!