Foto: Vida Press
Ārvalstu mediji ziņo, ka pavisam drīz TV skatītāju novērtējumam tiks sniegts, iespējams, visu laiku dīvainākais realitātes šovs. Tajā piedalīsies virkne labi zināmu ar plastiskajām operācijām apsēstu dīvaiņu.

TV šovā kopā sanāks vairāki krāšņi tēli – franču izcelsmes modele un eksotiskā dejotāja Frenčija Morgana, "dzīvā lelle" ar sešām izņemtām ribām Piksija Foksa, sociālo tīklu zvaigzne Ava Kapra un citi.

Savukārt īpaša loma jaunajā šovā atvēlēta tā dēvētajiem "dzīvajiem Keniem". TV pārraidē piedalīsies slovāku izcelsmes Džastins Jedlika, kurš ir pats slavenākais lelles Bārbijas drauga līdzinieks pasaulē.

Tāpat šovā debitēs brazīliešu "dzīvais Kens" Mauriso Galdi un ar plastiskajām operācijām apsētais Rodrigo Alvess, kurš nesen paziņoja, ka vairs mākslīgi neuzlabos savu izskatu.

Kolorīti personāži nesen piedalījušies kopīgā fotosesijā, kas sarīkota, lai pareklamētu jauno šovu. Katrs pūlējies, cik spējis, lai tieši viņš uz pārējo fona izceltos. Īpaši atraktīvs bijis "dzīvais Kens" Jedlika, kurš ļāvies kaislīgiem skūpstiem ar vienu no šova dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!