Foto: Vida Press

Spēles "Pokemon GO" trakums sit augstu vilni – daudzi savu ikdienu vairs nespēj iedomāties bez pokemonu tvarstīšanas. Šī iemesla dēļ kāda britu pāra kāzas izvērtušās par vērienīgām mošķīšu medībām. Lieki teikt, ka jaunlaulātie nav bijuši pārāk priecīgi par sanākušo viesu izklaidēm.

Britu mediji ziņo, ka aizvadītajā nedēļā kādā Anglijas mazpilsētiņā gredzenus mijuši Elizabete Korpsa un Džo Videts (abi attēlā). Kad topošais vīrs un sieva ieradušies svinību vietā, tie secinājuši, ka visapkārt čum un mudž no pokemoniem.

Pārītis spējis turēties pretī vilinājumam un savā īpašajā dienā nav meties pokemonu tvarstīšanas neprātā, taču sanākušie viesi gan bijuši citās domās. Tie izmantojuši katru iespēju noķert kādu virtuālo mošķīti.

Elizabete pastāstījusi žurnālistiem, ka pirmais pokemonus pamanījis viņas brālis. Kad vīrietis ieradies kāzās, viņš automašīnu stāvvietā piefiksējis Bulbazauru.

Pokemoni manīti arī baznīciņā un visapkārt svinību vietai, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka lielākā daļa viesu Elizabetes un Džo īpašajā dienā tvarstījuši mošķīšus.

Kā pastāstījusi sieviete, sākumā viesu izklaides viņu uzjautrinājušas, taču vēlāk ļaužu apsēstība kļuvusi nedaudz apnicīga. Tiesa, viens labums no visa šī trakuma bijis – kāzās tapuši asprātīgi foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!