Foto: Privātais arhīvs
Reti kura šovbiznesa dāma atļaujas iziet sabiedrībā bez biezas grima kārtas, un izņēmums nav arī atpazīstamās pašmāju sievietes. Tiesa, ikdienā viņas nevairās savus fanus un draugus iepriecināt ar bildītēm, kurās redzamas bez kosmētikas.

Mūsdienās viens no veidiem, kā komunicēt ar saviem atbalstītājiem, ir dzīvošanās sociālajos tīklos. Tīmeklis ir vieta, kur pazīmēties ar saviem piedzīvojumiem, jaunākajiem pirkumiem un atrādīt sevi piemīlīgos selfijos.

Daudzas populāras un sabiedrībā zināmas pašmāju dāmas ikdienā savu seju neapgrūtina ar biezu kosmētikas kārtu, un to, ka sieviete var būt skaista arī bez tonālā krēma un nopūderēta deguna, apliecina daiļaviņu publicētie attēli.

Viena no tām drosmīgajām sievietēm, kura atļāvusies sociālajos tīklos atrādīt savu seju bez masīvas grima kārtas, ir dziedātāja Linda Leen. Viņa visai bieži savās ikdienas gaitās dodas pavisam dabiskā paskatā.

Tāpat arī skatuves māksliniece Liene Greifāne jeb LieneCandy (attēlā) regulāri iepriecina fanus ar selfijiem, kuros viņas seja nav izskaistināta, turklāt dziedātāja nekautrējas arī publicēt stāstiņu par to, kādas nedienas piedzīvojusi ar mākslīgajiem matiem.

Arī mūziķe Aija Andrejeva sociālajos tīklos zibina savu piemīlīgo sejiņu bez grima, bet pieredzes bagātā skatuves dīva Olga Rajecka visiem jaunajiem "izgriež pogas", pierādot, ka sieviete arī pēc 50 gadiem var būt pievilcīga, neizskaistinot seju ar kosmētiku.

To drosmīgo dāmu pulciņā, kuras atrādījušas savu seju bez biezas grima kārtas, ir arī modeles Karlīna Caune, Alise Znaroka un Ginta Lapiņa, dīdžejmeitenes Elīna Fūrmane jeb Ella un Liene Ušakova, kura pazīstama arī kā seksīgā Lee.

Tāpat arī dziedātājas Antra Stafecka, Samanta Tīna un Liene Šomase pa retam iepriecina fanus ar selfijiem, kuros redzamas dabiskā paskatā. Savu patieso seju nevairās slēpt arī dizainere Kristīne Deimon un vēl daudzas citas slavenas latviešu dāmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!