Foto: DELFI
Trešdien, 12. decembrī, svētki tika svinēti restorānā "Paviljons Ziedoņdārzs" – tur plašākai sabiedrībai tika prezentēts latviešu rakstnieces Karīnas Račko jaunākais romantiskais romāns "Samaitātā".

Vakara vadīšana bija uzticēta Aivim Ceriņam, savukārt par muzikāliem pārsteigumiem rūpējās džeza ģitārists Jānis Bērziņš, kā arī dziedātāji Lauris Reiniks un Marta Kukarane, un apsveikt autori šajā īpašajā dienā bija ieradušies viņas tuvinieki, draugi un daiļrades cienītāji.

Pati Račko romānu "Samaitātā" nodēvējusi par savu visu laiku provokatīvāko darbu. Grāmatas galvenie varoņi ir viens no spožākajiem Latvijas teātra jaunajiem talantiem Rainers Millers un elitāra Rīga džentlmeņu kluba "pole dance" zvaigzne Adriāna Jansone. Starp abiem dzirksteļos nevaldāma iekāre, kas mīsies ar grēcīgām kaislībām un tumšām intrigām.

Jau vēstīts, ka Račko pērn atvēra pilnīgi jaunu lappusi latviešu literatūrā. Viņas pirmais erotiskais romāns "Saplēstās mežģīnes" kļuva par īstu sensāciju, un autore par iedvesmas trūkumu nevar sūdzēties – šopavasar ne mazāk ievērojamus panākumus guva arī viņas otrais romāns "Debesis pelnos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!