Foto: Publicitātes foto

Šomēnes Rīgas ēdināšanas iestādēm pievienojusies jauna vieta – bistro Priedaine Strēlnieku ielā 1A, kura apmeklētājiem tiek solīta īpaši mājīga atmosfēra un nostalģiskas sajūtas gan ēdienu piedāvājumā, gan telpu iekārtojumā.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atzina bistro šefpavārs Heinrihs Erhards, no citām Rīgas ēstuvēm Priedaine atšķirsies ar gan ar ēdienkarti, gan atmosfēru - šajā vietā apmeklētājus gaidīs "māju sajūta, neformāla apkalpošana un demokrātiskas cenas".

"Ēdienkarte ir neliela un sezonāla, maksimāli centīsimies izmantot vietējos produktus un saviem apmeklētājiem piedāvāsim klasiskas un tradicionālas lietas - tādas nezūdošas vērtības kā kotletes, mājas pastēti, zivju auksto gaļu, Olivjē salātus pēc senas receptes un citus gardumus," ieskicē Erhards.

Viņš arī norāda, ka jaunatvērtā bistro apmeklējums cilvēkiem varētu kļūt par tādu kā ceļojumu pagātnē ne tikai ēdienu izvēles ziņā, bet arī telpu noformējumā un dažādos interjera sīkumos.

"Mēs vēlamies radīt svētku noskaņu mājīgā atmosfērā, kad cilvēki restorānā var baudīt ēdienus, kas garšo kā mājās gatavoti," norāda Erhards.

Novērtēt jauno ēdināšanas iestādi tās atvēršanas svētkos bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki - viens no Latvijā populārākajiem šefpavāriem Mārtiņš Rītiņš, savulaik šovā Latvijas princese atpazīstamību guvušās māsas Diāna un Simona Kubasova, sabiedrisko attiecību eksperte Una Ulme un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!