Svētdien, 3.maijā, koncertzālē Studio 69 norisinājās ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un mens physique kategorijās, kā arī projekta Miss Bikini Fitness 2015 fināls.

Miss Bikini Fitness konkursā šoreiz startēja 33 projekta dalībnieces, un pasākuma apmeklētājiem bija iespēja novērtēt, ko apguvušas meitenes, kuras februārī izaicināja sevi un pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sporta speciālistu vadībā.

Tāpat krāšņajā pasākumā piedalījās vairāk kā 160 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Polijas un Vācijas to skaitā arī Eiropas un pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un finālisti.

Sacensībās tika noskaidrota labākā Latvijas sportiste fitnesa, bodifitnesa un bikini fitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī labākie vīriešu disciplīnu sportisti bodibildinga un mens physique kategorijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!