Foto: Publicitātes foto

Turpinoties Jūrmalas festivālam, 22. un 23. jūlijā Dzintaru koncertzāle pulcēja viesus, kuri augstu vērtē "Trīs Osokinu" muzikalitāti, kā arī Brodvejas mūziklus.

Jau ierasts, ka gada siltākajos mēnešos Rīgas sabiedrības "krējums" dodas baudīt kvalitatīvu mūziku Dzintaru koncertzālē. Aizvadītās nedēļas nogalē, 22. jūlijā, tur uzstājās mūziķi Osokini, bet dienu vēlāk sanākušos priecēja izcilas angļu skatuves teātra zvaigznes, pasaulē augstu vērtēti dziedošie aktieri, kuri izpildīja Brodvejas mūziklus.

Koncertus baudīt devās daudzas sabiedrībā zināmas personības, piemēram, aktieris Gundars Āboliņš, Juris un Ilze Strengas, režisore Leonarda Ķestere; savu mīļoto Andreju Osokinu koncertam uzmundrināja dziedātāja Katrīna Gupalo.

Mūziku baudīt steidza arī uzņēmējs Uldis Pīlēns ar kundzi Ilzi, bijušais baņķieris Oļegs Fiļs ar draudzeni Kristīni, azartspēļu magnāts Jānis Zuzāns ar mīļoto sievieti Ilzi, Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Andris Teikmanis, eksprezidents Valdis Zatlers, politiķis Ivars Ijabs; ar pavadoni ieradās arī Einara Repšes bijusī sieva, māksliniece Inguna Putniņa un citi ļaudis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!