Foto: Toms Norde
Trešdien, 6. martā, universālveikalā "Stockmann" pulcējās Rīgas saviesīgās dzīves baudītāji, influenceri, stila gardēži un sabiedrībā zināmi ļaudis, lai novērtētu jaunās pavasara kolekcijas modes skati, kurā tērpus un aksesuāru demonstrēja dažādas pašmāju slavenības.

Jaunās kolekcijas prezentācijā modeļu lomā iejutās tādas sabiedrībā zināmas personības kā TV raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Kristīne Virsnīte ar meitiņu Amēliju, stiliste un modes dāma Liene Stūraine, pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa, matu stilists Kristaps Slakteris, TV personība Mārtiņš Kapzems, kā arī Latvijas topmodeles Māra Sleja un Beāte Stivriņa un daudzi citi.

Pavasara svinības neizpalika arī bez pārsteigumiem. Tā, piemēram, pasākuma vadīšanu pildīja aktieris Andris Bulis, kurš pavisam negaidīti pievienojās modeļu pulkam un modes skates kulminācijā arī iznāca kā modelis. Savukārt par muzikālo noformējumu rūpējās Dj Rudd.

Modes skates viesu rindās netrūka sabiedrībā zināmu ļaužu. Viņu vidū bija TV personības Jana Duļevska, Dagmāra Legante un Maija Rozīte-Krištopane, dziedātāja Aminata, māksliniece Ieva Bondare, uzņēmēja Aija Šmidre, modes mākslinieks Dāvids, kā arī virkne vadošo mediju redaktoru, stilistu, blogeru un modes mīļotāju.

"Pirmoreiz universālveikals "Stockmann" savas jaunākās sezonas kolekcijas modes skatē prezentējis, tērpu demonstrētāju lomās aicinot iejusties sabiedrībā zināmas personības, sniedzot gan modeļiem, gan skatītājiem iespēju izpriecāties un iepazīt jaunākās tendences, satikt savus klientus un iedvesmoties vienam no otra," stāsta universālveikala direktore Dace Goldmane.

Universālveikals šopavasar uzsācis kampaņu ar saukli "Daba saka paldies!". Tās ietvaros "Stockmann" aicinās veikt pārdomātas uz ilgspējību orientētas izvēles modes, skaistuma mājas preču un pārtikas nodaļās, tādējādi saudzējot planētas resursus nākotnē un mazinot atkritumus un dabas piesārņojumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!