Foto: DELFI
27. jūlijā Dzintaru koncertzālē atklāja "Jūrmalas festivālu", kas ilgs līdz pat mēneša beigām. Atklāšanas koncerts "Raimonda Paula 4. vilnis" bija kupli apmeklēts.

Maestro Paula populārāko dziesmu koncerts sākās ar 30 minūšu kavēšanos, jo mūzikas cienītāju pūļi veidoja garas rindas pie ieejas. Ne vienai vien dāmai, kura glīti saposusies iziešanai sabiedrībā, patraucēja arī lietus, tomēr pēc kultūras dzīves izslāpušie ļaudis Dzintaru koncertzāli aizpildīja pilnībā. Protams, koncerta apmeklētājiem pie ieejas bija jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcīnas vai pārslimošanas sertifikāts.

Paula popmūzikas koncertā uz skatuves kāpa gan Laima Vaikule, gan Intars Busulis, gan Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Ance Krauze un Latvijas Nacionālā teātra dziedošie aktieri. Vakara apmeklētāja Vita portālam "Delfi" pauž sajūsmu par pasākumu: "Koncerts notika uz joku nots, tipiskajā Paula manierē!" Jāpiebilst, ka koncerti Jūrmalā ir teju vai pēdējā iespēja klātienē baudīt Paula populāro mūziku ar viņa piedalīšanos, jo Maestro tālāk nolēmis pievērsties kamermūzikai, ne vairs jestrām lustēm.

Dzintaru koncertzālē pirmdienas vakarā pulcējās gan tauta, gan arī sabiedrībā zināmas sejas – klāt bija Valsts prezidents Egils Levits, bijušais prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu, gan vairāki bijušie ministri – Sandis Ģirģens, Ramona Petraviča ar brāli. Tāpat mūzikas svētkus baudīja dakteris Hosams Abu Meri ar sievu Lindu, Jūrmalas mērs Gatis Truksnis ar savu māmiņu, virkne kultūras ļaudis un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!