Foto: Reuters/Scanpix
20 gadus vecā amerikāņu dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa (attēlā), kura – gluži tāpat kā viņas draudziņš Džastins Bībers – šobrīd ir viena no lielākajiem tīņu elkiem, par gandrīz trim miljoniem dolāru Losandželosas rajonā Tarzānā iegādājusies māju, kuras fotogrāfijas medijiem jau izplatījuši nekustamo īpašumu aģenti.

Kā vēstīts šī nekustamā īpašuma reklāmā, mājā ir izsmacinātiem gardēžiem paredzēta virtuve, liela dzīvojamā platība, vairākas lapenes, burvīgs mauriņš, privātie tenisa korti un citas izklaides iespējas. Tiesa, lai tajā varētu dzīvot tāda mēroga slavenība, ievērojamas summas vēl jāiegulda kosmētiskajā remontā.

Māju Gomesa nopirkusi no aktiera Džonas Hila - šī brīža viena no populārākajiem Holivudas komiķiem. Hils šo nekustamo īpašumu pirms gada bija iegādājies par 2,17 miljoniem dolāru, bet tagad pārdevis par 2,9 miljoniem, īsā laikā par šo īpašumu labi nopelnot.

Lai gan Gomesas pirmais albums iznāca, kad viņai bija 16 gadi, un popularitāti viņa iemantoja kā patstāvīga dziedātāja, īstu slavu meitenīte ieguva, kad 2011. gadā sāka tikties ar tīņu elku Džastinu Bīberu.

Kopš tā laika Gomesa un Bībers ir viens no apspriestākajiem pāriem pasaulē, bet starp tīneidžeriem viņi ir arī visietekmīgākie, nosakot daudzu pasaules bērnu domāšanas veidu un muzikālo gaumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!