Foto: Vida Press
Krievijā dzīvo pavisam reāls tēls no brāļu Grimmu pasakas par Salātlapiņu – ļoti garu matu īpašniece Darja Gubanova, kura savu matu dēļ kļuvusi par interneta slavenību.

34 gadus vecā Darja Gubanova dzīvo Barnaulā, Krievijā, un nu par viņu vēsta arī britu tablodīds "Daily Mail". Gubanova kļuvusi par garu un veselīgu matu influenceri – "Instagram" platformā viņai seko jau vairāk nekā 185 tūkstoši cilvēku.

Gubanova ikdienā strādā lidostas apsardzē, taču nu uz pusslodzi ir arī modele. Viņa var lepoties ar 172 centimetru gariem matiem. Lai šādu matu rotu izaudzētu, sieviete par matiem sāka pastiprināti rūpēties tīņa gadu vecumā. Tieši pirms tam skolniece bija nogriezusi matus visai īsus, turklāt sākusi tos krāsot, un draudzene teikusi: tev nekad nebūs tik gari mati kā man! Noslēgtas derības, un nu savos 34 gados Darja Gubanova var lepoties ar īpaši gariem matiem.

Lai šo skaistumu uzturētu iespējami veselīgu, Gubanovai ir savi triki. Viņa matus mazgā divreiz nedēļā, izmanto arī smiltsērkšķu eļļu, lieto ārstnieciskās maskas galvas ādai un katru dienu dzer matu augšanas vitamīnus.

Darja novērojusi, ka viņas mati īpaši patīkot vīriešiem, taču no dāmām gan nereti dzirdamas indīgas piezīmes. Gubanova ir arī māmiņa 11 gadus vecajai Evelīnai, kura nolēmusi līdzināties mammai un arī audzēt garus matus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!