Foto: Vida Press
Ja ir skaistas krūtis, nekāds cits talants bieži vien nav nepieciešams, taču arī talantīgas, slavenas, bagātas un skaistas sievietes lielākoties cenšas izcelties tieši ar krūtīm vai ar tādu dekoltē, kas par šīm krūtīm liek nojaust.

Lai gan nesen izskanēja ideja, ka dažādu balvu pasniegšanu nevajadzētu padarīt par platformu, kur šovbiznesa zvaigznes varētu dižoties ar savām puskailajām ķermeņu daļām, šī doma atsaucību nav guvusi.

Tāpēc arī praktiski visi publiskie pasākumi, kuros ir garantēta fotogrāfu klātbūtne, izvēršas par savdabīgu modes skati, jo fotogrāfi lieliski zina, ka nekas cits publiku neinteresē tik ļoti kā svešu sieviešu krūtis.

Tāpēc arī aģentūras WENN fotogrāfu apkopotajā galerijā iekļuvušas sievietes, kuru sabiedriskajā dzīvē lielu daļu laika aizņem tieši gozēšanās kameru priekšā.

Galerijā redzamas aktrises Bleika Laivlija, Dženifera Anistone, Čārlīze Terona, Gvineta Paltrova, Dženifera Lourensa (attēlā), Džulianna Mūra, Kristena Stjuarte, dziedātājas Rianna, Britnija Spīrsa, Mailija Sairusa un vairākas citas slavenības.

No pēdējā laika aktualitātēm nācis klāt modeles Heidijas Klūmas dziļais dekoltē, par kuru tauta runāja pēc viņas parādīšanās Eltona Džona rīkotajā AIDS pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!