Foto: Privātais arhīvs
Par šī brīža slavenāko un apspriestāko pāri Francijā kļuvuši Anastasija Reskosa un Kventins Dehārs (abi attēlā). Mīlnieki tik ļoti līdzinās lellītei Bārbijai un viņas draudziņam Kenam, ka jauniešu vārdi izskanējuši ārpus dzimtās zemes robežām.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka 20 gadus vecā Anastasija un par viņu trīs gadus vecākais Kventins kopā jau iztērējuši vairāk nekā 280 tūkstošus eiro, lai pārveidotu savus ķermeņus un ģīmīšus pēc Bārbijas un Kena līdzības.

Anastasija un Kventins atklājuši, ka apsēstība ar lellēm abiem sākusies jau bērnībā - abus fascinējis un sajūsminājis ne tikai rotaļlietu izskats, bet arī dzīvesstils, apģērbs, aksesuāri un citas miniatūrās mantiņas, kas nāk komplektā ar Bārbiju un Kenu.

Pirms diviem gadiem, kad Anastasija un Kventins kļuvuši par pāri, viņiem radusies ideja pašiem pārtapt par lellēm. Laika gaitā abiem kopā veiktas vairāk nekā 15 plastiskās operācijas, kuras lielākoties apmaksājuši vecāki.

Tiesa, daiļava un skaistulis negrasās apstāties. Kā izdevumam pastāstījusi meitene, mīlnieki turpinās veikt operācijas, lai vēl vairāk līdzinātos saviem plastmasas elkiem. Tāpat pāris nolēmis, ka nākotnē abi mainīs vārdus, pārtopot par Bārbiju Reskosu un Kenu Dehāru.

Pārītim ļoti patīk zīmēties sociālajos tīklos, un gan Anastasija, gan Kventins ar apskaužamu regularitāti tādos sociālajos tīklos kā Instagram un Facebook publiskai apskatei izliek foto, kuros iemūžinātas viņu gaitas.

Tieši naskā izrādīšanās virtuālajā vidē piesaistījusi mediju un sabiedrības ievērību. Ar Kventina sociālo tīklu gaitām iespējams iepazīties šeit, savukārt Anastasija - šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!