Foto: Publicitātes attēli
Ar viskuplāk apmeklēto skati noslēgusies 35. Rīgas modes nedēļa – pašmāju vērienīgākais pasākums tiem, kuru dzīvē liela nozīme ir stilam. Sarīkojuma noslēgumā pulcējās virkne sabiedrībā zināmu dāmu un arī daži kungi.

Rīgas modes nedēļas noslēguma vakarā savas jaunās kolekcijas izrādīja Natālija Jansone, Iveta Vecmane, latviešu zīmols "Nolo" un igauņu brends "Ivo Nikkolo". Vakara apmeklētāji: gan uzņēmēji, gan kultūras aprindu ļaudis, gan mākslinieki, dziedātāji, un, protams, sabiedrības dāmas, bez kurām iztiek vien retais saviesīgais pasākums galvaspilsētā.

Modernākos apģērbus "ievērtēja" arī pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, kura bija saposusies sevišķi stilīgi, gan pasākumu vadītājs Valdis Melderis. Klāt bija arī gleznotāja Ieva Bondare, uzņēmējas Mārīte Kola un Marika Ģederte, jaunievēlētā deputāte Linda Liepiņa, stilistes Diāna Galante un Žanna Dubska, basketbolists Žanis Peiners, influenceris Kaspars Kambala un citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Pēc skates Modes nedēļas apmeklētāji metās ballēties, vienuviet satiekoties Agnesei Zeltiņai, Markum Rivam, Ievai Adamss un citiem. Arī Šleseru ģimene "afterpārtijā" bija pārstāvēta vairāku cilvēku sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!