2. maijā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās par tradīciju kļuvusī Tērpu institūta noslēguma balle Met Gala, kas dēvēts par vienu no smalkākajiem, prestižākajiem un gaidītākajiem šovbiznesa pasākumiem pasaulē.

Krāšņo balli plašā pulkā apmeklēja visas ietekmīgākās un aktuālākās pasaules mēroga šovbiznesa zvaigznes – starmešu gaismās gozējās dziedātājs, aktrises, modeles, sabiedrības dāmas, ietekmīgi kungi un citi zināmi tēli.

Kā jau ierasts, arī šogad par vienu no apspriestākajiem tematiem tabloīdos kļuvuši daiļavu tērpi, un dažas dāmas par godu prestižajam notikumam bija īpaši centušās, lai uz pārējo fona izceltos un tiktu pamanītas.

Arī šoreiz netrūka drosminieču, kas pieturējās pie sen zināmās stila patiesības, ka mazāk ir vairāk. Tērpos, kas visai pieticīgi piesedza augumus, uz sarkanā paklāja gozējās modeles Kendela Džennera, Naomi Kempbela un Džidži Hadida, britu dziedātāja Rita Ora un citas populāras sievietes. Savukārt aktrise Nikola Kidmena pārsteidza ar kārdinošu dekoltē izgriezumu.

Īpaši dedzīgi tabloīdos tiek apspriesti nopelniem bagāto dziedātāju Lady Gaga un Madonnas tērpi. Daudzi ārvalstu modes kritiķi viņas atzinuši par visneveiksmīgāk ģērbtajām pasākuma viešņām.

Skarba kritika veltīta arī sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai – viņas metāliskā auduma kleita šoreiz nav attaisnojusi stila pārzinātāju cerības. Tāpat nav paveicies aktrisei Mišelai Viljamsai un popzvaigznei Demijai Lovato – arī viņas nopeltas par bezgaumību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!