Foto: Privātais arhīvs

Pēc drosmīgas atklāsmes par savu seksa atkarību jaunais šovmenis Edgars Toretto apņēmies dalīties savā pieredzē un rosināt tautu beidzot atklāti runāt par intīmām tēmām. Jaunais seksa eksperts godīgi atzinies svingeru klubu apmeklēšanā un atklāj, kas patiesībā notiek šajās iestādēs, lai reizi par visām reizēm lauztu aizspriedumus.

"Svingeru klubus savējie dēvē vienkārši par svingeru pirti. Parasti izklaides notiek divas reizes nedēļā. Trešdien ir mazā svinga diena - 15 džeki un 15 meitenes. Brīvdienās apmeklētāju skaits jau lielāks - 25 džeki un 25 meitenes.

Protams, ir iepriekš jāpiesakās laicīgi. Pie ieejas organizatorei samaksājam dalības maksu, cenā iekļauts alkohols un uzkodas," DELFI Izklaidei tehniskās nianses atklāj Toretto. Sākums esot nedaudz amizants, jo svingeri vēl esot tādi pastīvi.

"Reāli no malas sākumā izskatās pēc korporatīvās ballītes, ko priekšnieks uzrīkojis saviem kolēģiem. Lēnām visi atbrīvojas. Lai ļaudis ātrāk uzkurinātos, nereti ir pieaicināti striptīza dejotāji. Cilvēki lēnām sadalās pa pārīšiem trijatā vai četratā," pieredzē dalās eksperts.

Seksuālajām spēlītēm svingeru klubos parasti piemērotas visdažādākās telpas. "Istabiņas, džakūzī, baseins - tas viss ir pieejams, lai sāktu savas nenormālās orģijas. Visi taču reiz ir fantazējuši vai skatījušies porno, kurā mīlējās baseinā vai pirtī. Piekritīsiet, tas uzvelk," stāsta Toretto.

Tiesa, obligāti ar seksu jānodarbojas neesot. Svingeru ballītēs netrūkst arī ļaužu, kuri baudu gūst no tā, ka vēro, kā citi kopojas. Citus savukārt uzbudina tas, ka uz viņiem skatās.

Eksperts atklāj nerakstītu likumu, kas valda svingeru ballītēs. "Ja pārītis ieiet istabiņā un aiz sevis neaizver durvis, tas nozīmē, ka viņiem var piebiedroties. Bet orģijas tur notiek uz pilnu sparu. Tā seksa smarža valda visur," nianses atklāj Toretto.

Svingera klubu apmeklētājs gan atklāj - sievietes šajās ballītēs neesot "augstākās raudzes".  "Tās, kuras uz pārējo fona izskatās labāk, ir uz izķeršanu. Bet ir jāgaida laiciņš, kamēr tiksi līdz viņai. Tikmēr vari paņemties ar kādu ne tik labu," padomu no pieredzes dod Toretto.

Regulāri apmeklējot šāda veida iestādes, Toretto apkopojis savus eksperta ieteikumus potenciālajiem un esošajiem svingeriem, lai vakars tiešām izdotos. "Reiz ievēroju, ka vienai meitenei bija melnas pēdas. Tad es varu iedomāties kāda neskūta vai netīra varētu būt viņas vagīna! Tāpēc visiem ļoti lūdzu - sakopieties, pirms braucat uz pasākumu. Tas ir ļoti svarīgi.

Arī vīriešiem - vismaz izdzeniet spalvas starp kājām, lai būtu tīri un patīkami sievietei pieskārties un dot jums orālo baudu. Es saprotu - jūs braucat uz pasākumu no laukiem vai vēl no kaut kurienes, bet, lūdzu, sakopiet sevi," galveno ieteikumu dod Toretto, pieminot, ka pāris reizes redzējis tik rupjas atkāpes no higiēnas, ka viņam kļuvis pretīgi.

Viņš iesaka, nonākot svingeru klubā, rīkoties droši, citādi var palikt bešā. "Uzreiz noskatiet to meiteni, ar kuru gribat mīlēties, droši uzsākat sarunu vai flirtu. Dodaties abi uz kādu istabiņu. Tādā veidā var dabūt normālāko meiteni viens no pirmajiem, nav jāgaida rindā," iesaka eksperts.

Viņš kā seksa atkarīgais izbaudījis svingeru klubu piedāvātos priekus dažādās valstīs un atklāj, ka arī Latvijā šajā jomā notiek visai ievērojama rosība. "Vairāki cilvēki to organizē, nu gan vairs tas nenotiek oficiāli, bet notiek pilnā sparā," atklāj Toretto.

Lai ilustrētu notikumus klubos, Toretto kopā ar savām fanēm pozējis draiskā foto sesijā klubā Ed Hardy. Foto autors ir Kristaps Bardziņš, grimu veidojusi Elīna Balode, bet kompāniju frizējis Marselino.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!