Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI
Trešdienas vakarā kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvoja viena no gaidītākajām pašmāju filmām – Ināras Kolmanes "Māte piens". Pirmizrādes viesu vidū bija arī kādreizējā Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar kungu Imantu, un šī ir pirmā viņas iziešana sabiedrībā pēc operācijas.

Tautā mīlētā eksprezidente kinoteātrī pārvietojās ar spieķa palīdzību, bet pārvarēt pakāpienus viņai palīdzēja komponists Raimonds Tiguls un miesassargs.

Vairai Vīķei-Freibergai jau ilgāku laiku bijušas problēmas ar ceļiem un pērnā gada nogalē viņai tepat Latvijā veikta operācija.

Janvārī eksprezidente žurnālam "Privātā Dzīve" apstiprināja, ka tagad visas pūles veltot tam, lai atkoptos. Pirms Ziemassvētkiem viņa atgriezusies mājup no stacionāra un turpinājusi veseļoties, jo bija plānojusi atsaukties ielūgumam ierasties uz "Mātes piena" pirmizrādi, kas būšot viņas pirmā iziešana ārpus mājas šogad.
Foto: DELFI
Gaidītās kinofilmas pirmizrādi apmeklēja aktieru tuvinieki, kultūras jomā strādājoši cilvēki, kā arī pašmāju kultūras gardēži.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!