Svētdien, 10. janvārī, Losandželosā norisinājās Golden Globe balvu pasniegšanas ceremonija, un, kā jau ierasts, pēc tās dedzīgi tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī tērpi, kādos daiļā dzimuma dāmas apmeklēja ceremoniju.

Arī šogad uz Zelta globusu sarkanā paklāja netrūka kailuma, tomēr spilgtākie un atklātākie dekoltē un drosmīgāku piegriezumu tērpi bija vērojami balvu pasniegšanas nakts ballītēs.

Kamēr daļa daiļā dzimuma pārstāvju svinīgajam pasākumam bija izvēlējušās klasiskas vērtības vai uzmanību piesaistīja ar krūšu apaļumu izrādīšanu, ne viena vien ekrāna zvaigzne priekšroku bija devusi kam oriģinālākam. Tiesa, ne visām izdevās gūt vēlamo efektu.

Ārvalstu stila ekspertu kritiku šoreiz izpelnījusies vienmēr elegantā Keita Blanšeta, kura ceremoniju apmeklēja rozā neparasta piegriezuma tērpā, kas dažiem raisījis asociācijas ar aizkariem un dīvānu.

Tāpat neizpratni radījis leģendārās aktrises Džeinas Fondas tērps ar krokoto augšdaļu, Rūnijas Māras naktstērpam līdzīgā kleita, Evas Longorijas ziediem un dīvainām zeltītām detaļām rotātā kleita un citu daiļā dzimuma pārstāvju izvēles.

Jau vēstīts, ka šogad prestižajā kino pasākumā triumfēja filma The Revenant, un balvu kā labākais aktieris saņēma Leonardo Dikaprio, kas viņa faniem liek sarosīties cerībās par aktiera triumfu arī Oskaru balvu ceremonijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!