Foto: Privātais arhīvs
35 gadus vecais spāņu izcilais futbolists Žerārs Pikē publikai parādījis savu jauno draudzeni – studenti, ar kuru viņš uzsāka romānu laikā, kad vēl bija kopā ar savu bērnu māti kolumbiešu dziedātāju Šakiru.

Šakiras bijušais ilggadējais dzīvesdraugs un abu kopīgo bērnu tēvs Žerārs Pikē nu pavisam oficiāli ir kopā ar 23 gadus veco sabiedrisko attiecību studenti Klāru Čiamarti. Ja iepriekš tabloīdi par šīm attiecībām tikai mēļoja, tad tagad pats Pikē viņu "izved gaismā", ievietojot abu kopīgo foto "Instagram" tīklā.

Pikē un dziedātāja jau ir šķīrušies, taču tas nenotika bez skandāliem. Pati šķiršanās 2022. gada jūnijā bijusi itin mierīga, taču tad atklājies, ka futbolista romāns sācies jau sen.

Futbolists Šakiru krāpis. Visticamāk, ar šo pašu meiteni. Tas noticis laikā, kad "de facto" Pikē vēl bija Šakiras vīrs, lai gan oficiāli abi nebija precējušies. Pikē ar šo meiteni "dzīvojies" pa abu māju laikā, kad Šakira mājās nebija. Vēlāk klajā nāca kāds "Zoom" ieraksts no 2021. gada, kur Pikē fonā bijusi redzama Čiamarti.

Kā viens no mājieniem par neuzticību bijis nodevīgs gadījums ar ievārījuma burciņu – tā izēsta, lai gan neviens no bērniem konkrēto ievārījumu nav varējis ciest ne acu galā.

"Es neatgriezīšos pie tevis pat ja tu lūgsies," Pikē virzienā izteikusies dziedātāja. Viņa šobrīd strādā pie jaunas dziesmas, kurā tiks izdziedāta "šķebinošā šķiršanās". Šakira arī līdz šim nav taupījusi indīgas piezīmes jaunā pāra virzienā – piemēram, viņa izsmējusi Pikē un draudzenes vecuma starpību, studente ir 11 gadus jaunāka par futbolistu. Savukārt Šakira ir desmit gadus vecāka par Pikē.

Pikē un Šakiras attiecībās pasaulē nākuši divi bērni – Milāna (10) un Saša (7).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!