Foto: Privātais arhīvs
Pērnā gada pavasarī izjuka kantridziedātājas Linitas Mediņas laulība ar vīru un meitas tēvu Uldi, ar kuru māksliniece bija kopā 13 gadus. Taču nu viņas sirds atkal ir aizņemta.

Kantridziedātājai Linitai Mediņai izveidojušās jaunas attiecības, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Jauno mīlestību viņa atradusi internetā, iepazīšanās portālā.

Linitas jauno draugu sauc Guntars Avdejevs, kurš "Privātajai Dzīvei" teic, ka abi ir kopā jau vairākus mēnešus. "Es Linitu ļoti, ļoti mīlu. Un turpmākie 50 gadi mums jau saplānoti. Kopīgi," teic mākslinieces jaunais draugs.

Linita arī ar savu bijušo vīru, kurš par sievu bija 14 gadus jaunāks, iepazinusies internetā, tāpēc viņa zina teikt: nav tā, ka iepazīšanās portālos atrodami tikai vienas nakts sakaru meklētāji, tur ir arī cilvēki, kas grib nopietnas attiecības.

"Guntaru es uzskatu par īstu atradumu. Nereti saka – ja dzīvē kaut kas nepiepildās, tad tu par to neesi samaksājis. Es gaidīju to mirkli, kad beidzot ar savām sirdssāpēm būšu samaksājusi par visu iepriekšējo un beidzot būšu nopelnījusi sev piemērotu cilvēku," žurnālam skaidro dziedātāja.

Uz jautājumu, kā dzīve iekārtojusies viņas bijušajam vīram Uldim, Linita teic, ka viņam pēc šķiršanās viss noregulējies daudz ātrāk. "Es vēl krietni iepauzēju, līdz metos iekšā jaunās attiecībās," izdevumam atklāj Linita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!