Foto: LETA

Savulaik miljonāru sarakstu augšgalā atrodamais uzņēmējs Raimonds Gerkens pandēmijas laikā gan "savelk jostu", vienlaikus nopērk jaunu automašīnu.

68 gadus vecais uzņēmējs dzīvesstila žurnālam "Kas Jauns" atklājis, ka globālās pandēmijas sekas jūt arī viņš – piemēram, Gerkenu ģimenei nācies pievilkt ciešāk jostu un šur tur ietaupīt, jo Langstiņu villas uzturēšana mēnesī izmaksājot vairākus tūkstošus.

Pandēmiju viņš pavada mierīgi. "Tāpat nākas pastrādāt, bet ir laiks arī atpūtai. Esmu iecienījis lasīt krievu "krimiķus"," skaidro Gerkens. Viņam pozitīvas emocijas sniedz arī tikšanās ar draugiem, lai uzspēlētu zolīti, bet šie prieki vīrusa izplatības dēļ patlaban ir ierobežoti.

Viņš šobrīd nodarbojas arī ar dažādu pašmāju mākslinieku gleznu uzpirkšanu un ar dzīvi kopumā ir apmierināts: "Esmu laimīgs, ka varu dzīvot savā villā, palūrēt gleznas un uzspēlēt zolīti. Šad tad aizbraucu uz Matīsa tirgu iepirkties," skaidro uzņēmējs.

Vienlaikus šajā nebūt ne vieglajā laikā Gerkens iegādājies jaunu auto – ekskluzīvu "BMW 7 Individual". Automašīnas allaž bijušas uzņēmēja kaislība. "Šis laikam manā dzīvē ir kāda 130. automašīna," žurnālam "Kas Jauns" teic Gerkens.

BMW 7. sērijas modernizētais limuzīns no saviem priekštečiem atšķiras ar milzīgo dekoratīvo režģi jeb tā sauktajām "nāsīm".
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!