Foto: Privātais arhīvs
Māksliniece Madara Repše, ekspolitiķa Einara Repšes vecākā atvase, šā gada 2. martā izgājusi pie vīra. Tagad viņa sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi fotogrāfijas un video no kāzām, kā arī pieteikusi savu jauno vārdu – dubulto uzvārdu.

Gleznotāja Madara Repše un remonta meistars Armands Šterns kāzas svinēja Jūrmalā ne pārāk plašā viesu pulkā. Notikumā klāt bija Madaras mamma, taču nebija viņas tēvs.

Kā tagad sociālajos tīklos atklāj 37 gadus vecā māksliniece, viņa pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk godājama par Madaru Repši-Šternu.

Ar Šternu viņa draudzējusies jau ilgāku laiku, taču publiski par jaunajām attiecībām vēstīja pērnā gada rudenī. Tobrīd par savu jauno mīlestību Repšes meita plaši nevēlas izteikties: "Es ļoti sargāju šīs attiecības, tāpēc daudz un skaļi par tām nevēlos runāt. Varu vien pateikt, ka mans mīļotais dzied Valsts akadēmiskajā korī un taisa super remontus! Neraugoties uz veselības sarežģījumiem un dažādiem stresiem, smaidu vēl vairāk, pateicoties viņam," par jauno draugu, tagad jau vīru, pērn sacīja Madara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!