Foto: Publicitātes foto

Latviešu dziedātāja Elīna Gluzunova sniegusi interviju Laurai Saulītei viņas interneta sarunu raidījumā "Generation Famous", kurā pastāstīja par atkal atsākto kopdzīvi ar bērnu tēvu Artjomu Gluzunovu un to, kā abu attiecības ietekmējusi piedalīšanās TV sadzīves šovā "Ģimene burkā".

TV šovā "Ģimene burkā" Gluzunovu pāris filmējās kopš pērnā gada augusta, bet jau šā gada sākumā dziedātāja portālam "Delfi" pastāstīja, ka aizgājusi no sava civilvīra un trīs bērnu tēva. Vērīgākie šova skatītāji manīja, ka atsalums un jocīga uzvedība Gluzunovu pārī valdīja jau šova laikā.

intervijā Laurai Saulītei atklāj Elīna, dalība šovā nākusi par sliktu viņu attiecībām, īpaši jau Artjoma jauniegūtā popularitāte.

"Ja es kaut ko savā dzīvē nožēloju, tad tā ir šī pieredze," par dalību šovā saka Gluzunova. Artjoms Gluzunovs kļuvis sabiedrībā atpazīstamāks un brīdī, kad viņam radās aizvainojums pret dzīvesbiedreni, viņš nu varēja publiski izpausties, tostarp ievainot Elīnu. "Viņš izmantoja šo atpazīstamību. Ja es nebūtu piekritusi piedalīties šajā raidījumā, ko darīju finansiālu iemeslu dēļ, tad viņam nebūtu iespējas šādi izrīkoties pret mani," slavas smago nastu iezīmē skatuves māksliniece. Viņa uzskata, ka pati sev "iegriezusi", piedaloties realitātes šovā, – kopējais klimats skandālu jomā izveidojies Artjomam labvēlīgs tieši atpazīstamības dēļ.

Tomēr dalība šovā nav bijis iemesls, kāpēc abi pašķīrās. "Šis raidījums lika paskatīties uz mūsu attiecībām no malas. Nekas tur nebija piepušķots, bet tik un tā pagriezās man nelabvēlīgi. Un tieši pirms "Supernovas", par ko pārdzīvoju visvairāk," februāra notikumus atceras dziedātāja.

Nu jau pāris mēnešus lielie strīdnieki atkal dzīvo zem viena jumta – abi viens otram piedevuši sānsoļus, spējuši norīt aizvainojumus un devuši viens otram beidzamo iespēju. Abi ir vecāki trīs mazgadīgiem bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!