Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Saseksas hercogi princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla savām turpmākajām darbībām šovbiznesā nolīguši ievērojamu Holivudas darījumu starpnieku Ādamu Lilingu, ziņo "Page Six". Tas nozīmē, ka princim ar kundzi ir tālejoši plāni "sava stāsta" monetizēšanā arī turpmāk.

Decembrī ietekmīgais "The Hollywood Reporter" Ādamu Lilingu un viņa biznesa partneri Amandu Grovesu ierindoja starp apmēram 40 visveiksmīgākajiem "A līmeņa" darījumu veicējiem Holivudā. Tas nozīmē, ka Lilings spējis noslēgt lielus līgumus ar straumēšanas platformām, izveidot zīmolu (arī personu) faktiski no nulles un gūt prāvus ienākumus visiem iesaistītajiem.

Abiem pieder uzņēmums "Plus Capital". Lilings iepriekš strādājis ar tādām slavenībām kā Metjū Makonahiju, Nikolu Kidmenu, Poršu de Rosi, Elenu Dedženeresu un citām pirmā līmeņa slavenībām. Ar Dedženeresu viņš sadarbojies vissenāk, un "Page Six" pieļauj, ka tieši viņa arī sapazīstinājusi Saseksas hercogus ar Lilingu.

Par sava darba būtību Lilings izteicies šādi: "Mūsu misija ir strādāt ar cilvēkiem, kuri var pasaulē ietekmēt pārmaiņas, un savest viņus kopā ar operatoriem un režisoriem. Bet mēs nekoncentrējamies uz izklaides pasākumiem, mēs strādājam uz viņu peļņu privātā kapitāla jomā."

Jau pērn Liligans savos soctīklu profilos aktīvi reklamējis prinča Harija un Meganas aktivitātes. Kā vēstīja pats meistars, viņa mīļākais podkāsts bijis Meganas Mārklas "Arhetipi ar Meganu".

Jauna aģenta nolīgšana varētu nozīmēt, ka Harijam un Meganai ir tālejoši plāni šovbiznesā arī turpmāk un viņi šo jomu uzlūko kā nopietnu ienākumu gūšanas veidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!