Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ pie "ReTV" un "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks jaunākā sarunu šova "Ģimenes sarunājas" sērija, kurā pie Naura un Aijas Brikmaņiem viesosies populārais hokejists Jēkabs Rēdlihs un viņa sieva Ieva Zvaigzne–Rēdliha.

Lai arī pāris ar nopietnu attiecību stāžu (abi kopā ir 14 gadu, no kuriem desmit laulībā), viņu starpā valda pavisam īpaša dzirkstelīte un humors, kas nepaliks apslēpts arī skatītāju acīm.

Izrādās, Rēdlihi joprojām mēdz doties uz randiņiem, tā cenšoties sargāt attiecības no rutīnas un kaut uz brīdi nolikt malā ikdienas rūpes, lai baudītu viensotra klātbūtni. Tāpat pāris neslēpj – viņu starpā valda liela atklātība.

Jēkabs un Ieva viens otram spēj tieši pateikt, kas paticis vai nav paticis otra rīcībā, un ir pārliecināti – prasme visu izrunāt ir viņu attiecību "veiksmes formula".

Arī šajā sarunā viņi būs ļoti atklāti un pastāstīs savu amizanto iepazīšanās stāstu. Šķetinot senos notikumus, Rēdlihi piedāvās atšķirīgu skatījumu uz liktenīgajiem mirkļiem, raisot patiesu smieklu devu visai "Ģimenes sarunājas" komandai.

Abi iepazinušies pavisam nejauši, kad Ieva bija aizbraukusi uz Lietuvu skatīties cita puiša hokeja spēli. Mačā spēlējis arī Jēkabs, un abi ar kopīgu paziņu palīdzību pēc spēles sapazīstināti.

Jēkabu savaldzinājis Ievas ugunīgumus, nesamākslotība un atraisītā izturēšanās, kuru hokejists salīdzina ar "uguns bumbu". Turpretī Ieva atklāti sacīs – pirmajā mirklī Jēkabs viņai šķitis kā "zaļš, nepieredzējis gurķis". Kādas attiecību nianses raidījumā vēl būs gatavi atklāt Rēdlihi? Kā mainījusies ģimenes dzīve, kad vīrs, kurš bieži pavadījis laiku ārpusLatvijas, pēkšņi katru vakaru ir mājās?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!