Foto: Privātais arhīvs
Latviešus beidzot priecē kārtīga ziema – ārā vairs nav droši doties bez siltas cepures, bet pikantus tērpus jānomaina pret adījumiem. Taču tas nenozīmē, ka par labu izskatu jāaizmirst līdz pavasarim. Latvijas modīgākās dāmas un kungi demonstrē, kā spelgonī izskatīties stilīgi un justies silti.

Stilīgā blogere un grāmatžurnāla Benji Knewman autore Agnese Kleina ziemā izvēlas pašmāju dizaineres Ketas Gūtmanes mēteli, pieskaņojot bumbuļcepuri.

Dziedātājas Antra Stafecka, Laura Raila un Rūta Reinika ziemā labprāt satinas kārtīgā šallē.

Dziedātājs Dons noskūto galvu no aukstuma sargā ar pižiku, bet modes dizainere Elita Patmalniece demonstrē lielisku veidu, kā atsvaidzināt ziemas mēteli - piespraužot košu brošu vai uzliekot spilgtu šalli.

Dejotāja Aleksandra Kurusova aukstumā izvēlas klasiski tumšu mēteli, atsvaidzinot tēlu ar savu burvīgo smaidu. Reperis Gacho arī spelgonī paliek uzticīgs savam iecienītajam Reebok brendam, savukārt dziedātāja Kristīne Miljone zīmējas ar Adidas. Tikmēr Latvijas popa princese Adelly izvēlas melnbaltu šiku.

Mūziķi Intars Busulis, Ufo un Roberto Meloni ir uzticīgi puiciskajam stiliņam, izvēloties mēteļus ar kapuci un džinsus. Modes dāmas Jeļena Vavilova un Kristīne Lindenblate izvēlas gaišus mēteļus ar pūkainu apkakli, bet aktieris Rihards Lepers šiko ar adītu cepuri.

Smukā modele Karlīna Caune parāda, ka arī ziemā var tērpties krāsaini, izvēloties spilgti zilu jaku, pieskaņotu cepuri un rozā cimdus. Savukārt cits viņas ziemas tērps ir klasiski melns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!