Foto: Vida Press
46 gadus vecais īru izcelsmes Holivudas aktieris Kolins Farels pārtraucis piecus gadus ilgušās attiecības ar savu draudzeni Kelliju Maknamaru, ziņo "Mail Online". Pāris šķīries aktiera saspringtā darba grafika dēļ.

Farels ar savu draudzeni Maknamaru iepazinās 2017. gadā, taču viņu attiecības plašākai publikai tā arī palika neredzamas – sabiedrībā abi tikpat kā neparādījās kopā. Arī uz "Oskaru" ceremoniju marta sākumā Farels devās kopā ar savu 13 gadus veco dēlu Henriju, nevis ar draudzeni.

Aktieris pats nav komentējis jaunumus savā privātajā dzīvē, taču pāra paziņas zina teikt, ka Farela filmēšanās grafiks nelāgi ietekmēja mīlas attiecības, tāpēc abi nolēmuši klusu izšķirties un tālāk iet katrs savu ceļu: "Viņu starpā nav problēmu, taču uzturēt romantiskas attiecības pie tāda grafika nav iespējams."

Maknamara jau labu laiku nav redzēta blakus Farelam. Savulaik intervijā Elenai Dedženeresai aktieris pauda: "Arī mana draudzene daudz strādā un daudz ceļo. Mēs esam tādi kā divi kuģi, kas pabrauc viens otram garām naktī, bet vienmēr atrodam kādu ostu, kur satikties".

Farela draudzenes profesionālā darbība saistīta ar īru grupu "U2". Farels Maknamaru raksturojis kā "lielisku sievieti".

Farels nekad nav bijis precējies, taču viņam ir divi bērni no bijušajām draudzenēm Kimas Bordenavas un Ališjas Kurušas.

Iekārojamā aktiera bijušo draudzeņu saraksts ir garš – Farels bijis romantiski saistīts ar tādām pazīstamām dāmām kā Britnija Spīrsa, Demija Mūra, Andželīna Džolija un Lindsija Lohana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!