Foto: Privātais arhīvs

Par valsts galveno influenceri dēvētā 23 gadus vecā uzņēmēja Elīna Didrihsone saviem sekotājiem "Instagram" platformā palepojusies ar īpaši efektīgu tēlu.

Uzņēmēja, apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece, tikai 23 gadus vecā Didrihsone savus fanus iepriecinājusi ar krāšņu fotosesiju, kurā pozē kopā ar vīru un biznesa partneri Nauri.

Iespaidīgās kleitas tapšanai līdzi varēja sekot visi teju 70 tūkstoši viņas fanu. Sarkanā kleita tika nopirkta gluži citādāka, taču dažu dienu laikā to vēl iespaidīgāku izvērta uzņēmējas mīļā māmiņa, kura ir šuvēja. Viņa šo štāti pārveidoja, lai kleita atbilstu meitas gaumei un vēlmēm.

Nu Didrihsone publiskojusi attēlus ar rezultātu. Jāpiebilst, ka fotosesijas ir Didrihsones darbadienas pamatelements – viņas apģērbu veikalā tirgotajām drēbēm tieši pievilcīgas fotogrāfijas instagramā ir viens no veiksmes pīlāriem.

Jau vēstījām, ka uzņēmīgā jauniete negrasās apstāties pie sasniegtā – veikaliņš Kr. Valdemāra ielā kļuvis par mazu, tāpēc "Butterfly" pārcelsies uz plašām telpām Rīgas centrā, Blaumaņa ielā. Šobrīd tiekot veikti visi sagatavošanās darbi, lai veikals ar visu sortimentu varētu pārcelties.

Intervijās iepriekš Didrihsone paudusi, ka viņas veiksmes stāsta pamatā ir mērķtiecība, smags darbs un ticība Dievam. Viņa un vīrs Nauris ir draudzes "Prieka vēsts" locekļi, abi katru svētdienu apmeklē dievkalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!