Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Leģendārā dziedātāja Ieva Akuratere savulaik esot valdzinājusi savus pretējā dzimuma klausītājus tik ļoti, ka daudzi no viņiem bez lielas domāšanas vēlējušies ar viņu pavadīt kopā visu dzīvi – māksliniece esot saņēmusi vismaz 40 bildinājumus, viņa pastāstīja TV šovā "Pasaki to skaļi".

To, ka tā tiešām ir taisnība, dziedātāja apstiprina, bet uzreiz piebilst, ka liela labuma viņai gan no tā neesot bijis.

"Vīrs man ir bijis tikai viens, ir bijušas arī ļoti skaistas draudzības, patiesībā esmu saņēmusi ļoti daudz uzmanības un mīlestības. Taču tas, kas saistīts ar skatuvi, ir tāda brīnišķīga pasaka. Elegance, smalkjūtība, sirsnība, gudrība, dziļums – tās laikam ir lietas, kas man svarīgas vīrietī, kurš būtu blakus dzīvē, ko esmu meklējusi. Bija skaisti, bet šobrīd uz to visu skatos citādāk – vairs neesmu tajā dzīves posmā, kad ligzdas vīšana būtu aktuāla. Bet tāpat ļoti izbaudu saskarsmi ar visiem tiem brīnišķīgajiem cilvēkiem, kurus man ir tā laime sastapt," viņa saka.

Raidījumā piedalījās arī Akurateres skatuves kolēģis Juris Kulakovs. Viņam ar mīlas dzīvi gājis daudz vētraināk. Šobrīd tautā iemīļotais mūziķis gan ir laimīgi precējies: "Juridiski trešo, bet faktiski – piekto reizi," viņš piebilst.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!